woensdag 24 maart 2010

Het vervolg van de eerste rit....

De beloofde foto's....

Dus, waar waren we gebleven...oja, pizza laden in Little Chute, Winconsin...veel laden hoefden we niet te doen want er stond al een andere trailer voorgeladen dus omkoppelen en weer wegwezen, eerst naar de weegbrug en dan konden we onze weg verder zetten terug naar Calgary, Alberta.
Spectaculaire dingen zijn er niet gebeurd behalve dat door het dooien al het sneeuw veranderde in water, veel water en op een gegeven moment stond zelfs de autostrade zo goed als blank...het was maar een klein stukje en voor we er foto's konden van maken waren we er al voorbij...tja aan die snelheid gaat alles zo veel vlugger !
In Calgary hebben we die trailer op de yard af gekoppeld en zijn we naar de truckstop gereden voor een welverdiende 36 uren rustperiode. De volgende morgen kregen we een nieuw preplan, en het was er eentje om een heeeele goeie kaart boven te halen...een preplan met 4 losadressen waarvan er 3 in Chicago, Illinois DOWNTOWN !!! Kheb al een hekel aan de Parijse binnenstad...laat staan dat we nu geen ''kriebeltjes'' zouden krijgen  van downtown Chicago, en dan nog met een camionnetje van 23 METER LANG...!!!!
Maar ja tijd om te panikeren hebben we nog genoeg ...al- hoe- wel...panikeren...zovlug toch nog niet wi zeg...we zien wel hoe we dat gaan oplossen als we er zijn !!!

tot de volgende keer e...groetjes Belinda en Peter

Geen opmerkingen: