woensdag 24 februari 2010

Laatste dag in Belgie

We zijn zover...vandaag de laatste dag en we hebben nog zoveel te doen ... We hopen dat we niemand vergeten zijn om nog eens een goeiendag te zeggen en voor die gene die we eventueel wel vergeten zijn gelieve ons dan bij deze te excuseren...SORRY.

Vorig weekend zijn we samen met mijn broer en schoonzus nog naar Benidorm gevlogen om mijn ouders daar te zien want zij wisten niet beter of dat we pas eind Maart zou vertrekken...en aan gezien zij daar overwinteren tot 28 februari zou het jammer geweest zijn hun niet meer te hebben gezien voor we vertrekken.
We hebben er een heel leuk en zonnig lang weekend van gemaakt en een beetje ""zon"" heeft ons na deze lange grijze winter enorm deugd gedaan.
Vandaag gaan we verder inpakken en hopen dat alles dat we willen mee nemen ook mee kan ... en ditmaal - hopelijk- zonder te moeten bij betalen voor teveel aan gewicht !!!
Morgen vroeg om 02 hr vertrekken we hier dan thuis om om via Frankfurt naar Calgary te vliegen en daar rond de middag toe te komen, locale tijd natuurlijk e want ze staan daar 8 uur achter.
Wat er dan allemaal gaat gebeuren is voor ons ook een raadsel .. we zullen het wel zien en jullie zullen het nadien wel kunnen lezen...

See y'a on the other side of the world ....

groetjes Peter en Belinda

1 opmerking:

Anoniem zei

Petertje en Belindatje, zijt heel voorzichtig, zorg goed voor elkaar, maar vooral AMUSEER jullie verdorie héél goed!!!! We zullen jullie wel horen via skype en voor de rest volgen we je blog natuurlijk!
Dikke, dikke kussen van schoonzusje Ines!
xxx